TOP GASTRO DESTINACIJA: Michelinova priznanja restoranima iz Opatije i Lovrana

Hotel Navis i Villa Ariston iz Opatije te lovranski restoran Draga di Lovran dobitnici su Michelinovih priznanja. spomenuti lovranski restoran potvrdio svoj status nositelja Michelinove zvjezdice, zavrijedivši ju drugu godinu za redom. Priznanja su uručili Thierry Guillon-Verne, predsjednik Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska i Marinko Blečić, direktor METRO centra u Rijeci.

U Michelinov vodič za 2020. godinu uvršteno je ukupno 70 restorana iz svih krajeva Hrvatske, čime je hrvatska gastro scena obogaćena sa sedam novih domaćih restorana koji nose Michelinovu preporuku.

„Suradnja s Michelinom jedna je od METRO-ovih aktivnosti kojom potvrđujemo našu misiju da budemo preferirani partner HoReCa sektoru kroz profesionalnu podršku koju treba i zaslužuje. Kvalitetu hrvatskih restorana iz godine u godinu potvrđuju Michelinova priznanja i ovom prilikom želim čestitati svim hrvatskim restoranima i chefovima koji su, svojim umijećem i predanošću vrhunskom iskustvu svojih posjetitelja, zaslužili ovo prestižno priznanje. U trenutnim okolnostima, kada su ugostitelji suočeni s izazovima u poslovanju, Michelinova priznanja mogu doprinijeti pozicioniranju hrvatskih restorana na gastronomskoj karti izvrsnosti i zato mi je drago što METRO i na ovaj način može dodatno podržati promociju hrvatske gastronomije“, naglasio je Thierry Guillon-Verne, predsjednik Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska prilikom dodjele priznanja.

Komentiraj