Da je Poliklinika Milojević apsolutni prvak u postavljanju trendova u estetskoj medicini, govori i njihov najnoviji uređaj za bezbolno lasersko uklanjanje dlačica.

Iako je ovaj tretman za žene vrijedan kao skriveno blago i muškarci pokazuju veliki interes. Upravo zato, polikliniku Milojević posjetio je i poznati DJ Tomo in der Mühlen koji laserskim uklanjanjem dlačica radi mjesta za nove tetovaže.

“Priznajem, i mi u Poliklinici ostali smo iznenađeni novim laserom za bezbolno lasersko uklanjanje dlačica, jer ne samo da djeluje na svim vrstama dlačica, već može raditi tijekom cijele godine. Iako su Tomini razlozi više umjetničke prirode, lasersku depilaciju preporučujemo svima, jer se dugoročno riješavate uraslih dlačica koje nerijetko znaju prerasti i u bolne ciste”, izjavio je doktor Nikola Milojević.

“Svakako dijelim oduševljenje ljepšeg spola oko ovog tretmana. Iako će netko možda pomisliti da laserskim uklanjanjem dlačica održavam irokezu, istina je da jednostavno trebam više mjesta za nove tetovaže. Ideja je svaki dan sve više, ali jedno je sigurno – bradica i irokeza ostaju. Osim ako ne ponestane mjesta za tetovaže”, izjavio je Tomo in der Mühlen.

Dvije najnovije napredne tehnologije (Fast Diode i Alexandrite laser) pružaju nam priliku da tretiramo više različitih vrsta dlačica (tanje, deblje, tamnije, svijetlije…), a uz to sada čak i tijekom ljetnih mjeseci. GP Fast diodni laser postavio je nove standarde uklanjanja dlačica bez boli i u pokretnom načinu rada.‬‬‬‬‬‬

Poliklinika Milojević novim uređajem za uklanjanje dlačica svakako je postavila novu ljestvicu i izdvojila se kao jedan od vodećih laserskih centara za neinvazivne tretmane.

Komentiraj