FOTO: EY Hrvatska

Hrvatski ured konzultantsko-revizorke tvrtke EY širi svoj tim stručnjaka u Odjelu savjetovanja pri poslovnim transakcijama čime se nastavlja praksa razvoja iskusnog i stručnog EY tima, te zaokruživanje palete savjetodavnih usluga za klijente.

Tomislav Čutura pridružio se EY-u Hrvatska na poziciji Associate Partnera u Odjelu savjetovanja pri poslovnim transakcijama gdje će svojim bogatim iskustvom pružati podršku klijentima pri spajanjima i preuzimanjima, dubinskim snimanjima te uslugama restrukturiranja.

Više od 12 godina radnog iskustva Tomislav Čutura je gradio u najjačim međunarodnim konzultantsko-revizorskim tvrtkama. Karijeru je započeo u Odjelu revizije EY-a Hrvatska, dok je zadnjih deset godina proveo u Odjelu financijskog savjetovanja u drugoj tvrtki iz “velike četvorke“, pri čemu je četiri godine bio na čelu regionalnog tima zaduženog za dubinska snimanja, nezavisne preglede poslovanja (IBR), kao i preglede kvalitete imovine (AQR) u Hrvatskoj, Sloveniji te Bosni i Hercegovini, uz poseban fokus na sektor financijskih usluga.

“Zadovoljstvo mi je poželjeti Tomislavu dobrodošlicu u naš Odjel savjetovanja pri poslovnim transakcijama. U situaciji jačanja intenziteta M&A transakcija i povećane potrebe za uslugama financijskog restrukturiranja na tržištu, vjerujem da će Tomislav svojim velikim iskustvom doprinijeti daljnjem učvršćivanju pozicije EY-a u pružanju navedenih usluga u Hrvatskoj. Njegujući osobni pristup svakom klijentu uz kontinuirani razvoj i razmjenu iskustva s kolegama iz drugih EY ureda širom svijeta, naš tim stručnjaka planiramo širiti i dalje“, komentira Lena Habuš, Associate Partner, voditeljica Odjela savjetovanja pri poslovnim transakcijama.

“Veseli me povratak u EY gdje su me dočekali neki od kolega s kojima sam prije puno godina i započeo svoj poslovni rast i razvoj. Radujem se i novim izazovima koje će mi nova pozicija donijeti“, rekao je Tomislav Čutura.

Komentiraj