Tomislav Bralić i klapa Intrade održali tradicionalni adventski koncert u Areni Zagreb

facebook.com

Tomislav Bralić i klapa Intrade ispunili su očekivanja publike koja je došla na njihov adventski koncert u Arenu Zagreb.

Prosinački koncert klape Intrade za zagrepčane je tradicija koja traje od 2006. godine kad su nastupili u KD Lisinski. Do sada su nastupili u gotovo svim zagrebačkim dvoranama, od Arene Zagreb i Doma Sportova do KD Dražen Petrović.

Vrata dvorane otvorila su se u 19 sati kako bi se svi u miru smjestili i maksimalno uživali u koncertu. Nastup je započet a cappella pjesmom “Intrade san popi” koja je publici navijestila da ih čeka večer za pamćenje. Glazbeni repertoar je uključio njihove najveće hitove poput “Ne damo te pismo naša”, “Nisan te sriće”, “Škrinja jubavi”, “Zalutali pogled”, “Zora bila”, ali i pjesme s novog albuma ‘Bilo je i vrime’.

Posebni gosti Radojka Šverko i Tony Cetinski dodatno su obogatili koncert, naša poznata pjevačica je otpjevala “Kud plovi ovaj brod”, “Ništa nova” i “Holy nihgt”, dok se Tony prisjetio zadnjeg gostovanja na koncertu klape Intrade i otpjevao “Cesaricu”.

Mnogo pažnje dalo se produkciji događanja, od razglasa, rasvjete do zanimljive scenografije koju je postavio Neven Stojaković.

Tomislav Bralić je s publikom podijelio i sretnu vijest da je njihov novi albumBilo je i vrime’ pušten u prodaju u izdanju Scardone. U međuvremenu od prošlog studijskog albuma ‘Cviće’ objavili su ‘Best of – 30 godina’ posvećenu trideset godina njihove karijere i live album ‘Arena Pula’.

Već sljedeći tjedan klapu čeka još jedan veliki koncert, onaj u splitskoj Spaladium Areni (7. prosinca), a 1. veljače 2019. godine klapa nastupa u ljubljanskoj Areni Stožice.

Komentiraj