facebook.com

Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju tri velika koncerta i izdaju novi album

Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju tri velika koncerta.

Uz velike koncertne spektakle, Tomislav i klapa ovaj mjesec izdaju novi album pod nazivom ‘Bilo je i vrime’ koji sadrži čak četrnaest pjesama među kojima su hitovi poput “Lipe oči”, “Ne mogu te prestat jubit” i “Ferma bi vrime”.

U zagrebačkoj Areni koncert je 1. prosinca, u Spaladium Areni u Splitu 7. prosinca, a 1. veljače 2019. godine Bralić i klapa Intrade nastupaju u Areni Stožice u Ljubljani.

Na zadnjem koncertu u zagrebačkoj Areni prije sedam godina, izvođači su bili sjajno raspoloženi, večer su uveličali fantastični gosti, a raspjevana publika ih je pratila tijekom cijelog koncerta. Vrhunska produkcija s impresivnom scenografijom dalmatinskog trga širine 24 metra je dala poseban pečat toj večeri za pamćenje. Svake godine dolazi i sve veći broj njihovih obožavatelja iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Poljske, Slovačke, Češke i Njemačke koji spoje odlazak na koncert s popularnim zagrebačkim adventom.

Klapu neizmjerno veseli i koncert u splitskoj Spaladium Areni gdje su zadnji put zapjevali pred prepunom dvoranom 2015. godine kada su proslavili 30 godina svoga rada. A ove će godine zajedno sa splitskom publikom otpjevati svoje najveće hitove, repertoar će osvježiti novim hitovima koje su prikupili u ove tri godine od zadnjeg druženja.

U sklopu mini turneje po arenama Zadrani nisu zaboravili i na svoju vjernu publiku u Sloveniji. Prije tri godine nastupili su u ljubljanskoj hali Tivoli koju su ovog puta odlučili zamijeniti najvećom dvoranom u Sloveniji, Arenom Stožice. Ljubav Slovenaca prema dalmatinskoj glazbi osjećaju već godinama te se nadaju da će i na ovaj koncert doći fanovi iz svih krajeva Slovenije.

Valja istaknuti i zanimljiv podatak da je klapa Intrade jedina klapa koja je uspjela napuniti sve arene i veće dvorane u Hrvatskoj.

Prošle godine je ova klapa ispunila svoj dugogodišnji san i zapjevala u pulskoj Areni po prvi put. Dvostruki CD i DVD ‘Arena Pula’ izašao je u izdanju Scardone te je odmah izborio svoje mjesto na top listama, a koncert je uživo prenosila i televizija.

Komentiraj