TOMAŠIĆ NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA? “Ne daj Bože. Zamislite da moj suprug bude first lady”

Ruža Tomašić, koja je na europarlamentarnim izborima dobila najviše preferencijalnih glasova, komentirala je rezulatte izbora i planove za budućnost za Dnevnik NoveTV.

Vjeruje da desnica ima šanse za suradnju, jer će svatko sam teško proći: “Onda ćemo opet životariti, narod će nam okrenuti leđa. Naći će se netko novi. Dužni smo se okupiti i pokazati narodu da se politika može voditi pošteno, a to možemo jedino ako se svi okupimo”.

Naglasila je kako neće biti faktor okupljanja. “Ima svoj posao u Bruxellesu, imam tamo puno posla. Imamo predsjednika Hrvatske konzervativne stranke. To je Marijan Pavliček, mladi čovjek, otac troje mlade djece, Vukovarac, dogradonačelnik Vukovara, profesor povijesti i njemačkog jezika. Ako to nije dovoljno, ne znam što jest”, kazala je i dodala da vjeruje da će on biti jedan faktor okupljanja. Spomenula je još Hrvoja Zekanovića i Ladislava Ilčića.

Dodala je nema govora o tome da se kandidira na predsjedničkim izorima: “Ne daj Bože. Zamislite da moj suprug bude first lady. Ne bi pristao na to”.

Zaključila je kako će joj u novom mandatu fokus biti na maloj plavoj ribi. “To moram završiti. Otišla bih u odbor za poljoprivredu, jer tu se može jako puno napraviti. Prošli puta nisam mogla dobiti taj odbor zato što su dobili Britanci i Irci iz moje grupacije. Sada njih nema tako da vjerujem da ću uspjeti dobiti odbor za poljoprivredu”, zaključila je.

Komentiraj