Tomašević: “Ćorić je Sandri Benčić rekao da je ‘histerična aktivistica’, ali Sanader…”

Zastupnik Zeleno-lijevog bloka zatražio je da se premijer Andrej Plenković očituje o uvredama HDZ-ovog saborskog zastupnika kolegi iz SDP-a Domagoju Hajdukoviću, “jer ne može vjerovati da itko normalan u ovoj državi može stati iza takvih izjava”.

Grbin o Sanaderu: “To je dno dna, isprika bi bila minimum”

“Ja mislim da je Sizifov posao objašnjavati Sanaderu zašto je to bila neprimjerena izjava. Ta je izjava ne samo izjava gnjusna: moram priznati da je to najgore što sam čuo do sada u mandatu što sam saborski zastupnik. Jedna stvar je kad se to još kaže u nekom žaru rasprave, ali očito da je on to itekako mislio kad je više manje još i proširio tu izjavu sljedeći dan, to je stvarno dno dna. Reći tu izjavu na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama i uz sve ostalo što se događalo taj dan”, rekao je Tomašević, prenosi N1.

Rekao je i kako je ministar Ćorić imao neprimjerenu izjavu o njegovoj kolegici Sandri Benčić.

“Isto tako, ministar Ćorić je mojoj kolegici Benčić rekao da je zapravo histerična aktivistica, svega je tu bilo. Mene je isto tako Reiner izbacio iz sabornice zato što sam upozorio na nejednak tretman zastupnika vladajući i oporbe u povredi poslovnika, ali stvarno ova izjava o zastupniku Hajdukoviću je dno dna. Volio bih da se premijer očituje o tome, ja ne mogu vjerovati da itko normalan u ovoj državi može stati iza takvih izjava”, kazao je.

Komentiraj