Tom Holland razbio je računalo kada je saznao da je novi Spider-Man

Za mjesec dana na streaming platformi Apple+ početi će se prikazivati film „Cherry“ s Tomom Hollandom u glavnoj ulozi. Ovaj 24-godišnji glumac daleko je poznatiji po ulozi Spider-Mana koju je dobio 2015. godine. Od tada, on se u ulozi Spider-Mana pojavio u pet filmova, uključujući filmove „Kapetan Amerika: Građanski rat“, „Osvetnici: Završnica“ i „Spider-Man: Daleko od kuće“.  U razgovoru za magazin Variety prepričao je kako je, čitajući vijesti na intertnetu, saznao da je dobio ulogu Spider-Mana.

„Držim laptop u rukama, kraj mene sjedi moj pas, a ja u tražilicu ukucam ‘Marvel’. Pojavio mi je novinski članak kojeg još uvijek imam sačuvanog u računalu. Pisalo je ‘Želimo vam predstaviti novog Spider-Mana, Toma Hollanda’. Tog trenutka sam razbio laptop jer sam skočio od sreće. Laptop je poletio u zrak i pao na pod pored kreveta. Moj je pas bio sluđen“, rekao je Holland dodajući kako se istog trenutka spustio stepenicama u prizemlje svoje obiteljske kuće i počeo vikati članovima obitelji „Dobio sam ulogu, dobio sam ulogu“.

U cijelom tom oduševljenju njegov brat bio je pomalo skeptičan jer je mislio da se radi o lažnom novinskom članku. Naime, to je bilo vrijeme kada se u javnosti pojavila hakirana elektronska pošta čelnika kompanije Sony, producenata franšize „Spider-Man“. No, tada su ljudi iz kompanije Sony nazvali Hollanda i potvrdili mu da je dobio ulogu Spider-Mana.

Filmski kritičari hvalili su odabir Hollanda kao Spider-Mana a za ulogu u filmu „Cherry“ odabrali su ga redatelji Anthony i Joe Russo s kojima je radio do sada u tri filma – „Kapetan Amerika: Građanski rat“, „Osvetnici: Rat beskonačnosti“ i „Osvetnici: Završnica“.  U filmu „Cherry“ Holland glumi ratnog veterana koji postaje pljačkaš banaka kako bi financirao svoju ovisnost.

Komentiraj