Tom Hanks razočaran groznom frizurom koju mora imati u novom filmu

Tom Hanks trenutno se nalazi u Australiji gdje snima biografski film o Elvisu Presleyu. Radi se o filmu koji se počeo snimati u vrijeme kada se korona počela širiti po svijetu. Snimanje je zaustavljeno kada su se Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson zarazili u ožujku na setu filma. Film u kojem Tom Hanks glumi Thomasa Andrewa Parkera, menadžera Elvisa Presleya poznatijeg pod nadimkom Colonel Tom, nedavno se nastavio snimati. Tim je povodom ovaj glumac video linkom gostovao u emisiji The Graham Norton Show.

“Dajte da vam pokažem grozotu  koju moram imati kako bi portretirao Colonela Toma Parkera”, izjavio je Hanks u video vezi. Na glavi je imao bejzbol kapu koju je u jednom trenutku skinuo i rekao “Pogledajte ovu grozotu“. Naime, za potrebe ove uloge, Tom Hanks je morao biti ćelav pa je obrijao glavu.  Zbog toga je rekao „Upravo sam uplašio djecu. Moram se ispričati“.

Ovaj biografski film u kojem Austin Butler glumi Elvisa Presleya a režira ga Baz Luhrmann isprva je bio planiran da se pojavi u kinima u listopadu 2021. godine ali je zbog pandemije koronavirusa početak prikazivanja odgođen za 5. studenoga 2021. godine. Austin Butler 29-godišnji je glumac koji je prošle godine  glumio u filmu „Bilo jednom u Hollywoodu“ Quentina Tarantina i „The Dead Don’t Die“ Jima Jarmuscha.  Navodno je interes za tom ulogom u Hollywoodu bio ogroman te su se na audiciji pojavili Ansel Elgort, Harry Styles i Miles Teller.

Komentiraj