Tom Cruise stavio masku, otišao u kino, i pogledao film “Tenet”

 

Tom Cruise trenutno se nalazi u Londonu gdje snima sedmi dio filma „Nemoguća misija“. Poznat po tome da ne voli koristiti kaskadere koji umjesto njega glume u opasnim scenama, Cruise je ovog tjedna dokazao da je neustrašiv jer je u vrijeme pandemije koronavirusa otišao u kino. Gledao je film „Tenet“ a svoju avanturu objavio je na Twitteru gdje se može pogledati filmić u trajanju od 34 sekunde.

Snimka započinje s njegovim putovanjem u automobilu kroz London, maše djevojkama koje su ga prepoznale iako nosi masku, te dolazi do IMAX kina, pokazuje na poster filma „Tenet“ i kaže „Here we are, back to the movies“. Sjeo je pored Christophera McQuarriea, redatelja filma “Nemoguća misija 7“, kazao “Great to be back in a movie theatre, everybody!” da bi na kraju, izlazeći iz kina, rekao “I loved it, I loved it”.

Vjerojatno ne postoji bolji način da se potakne ljubitelje filmova da se vrate u kina od primjera koji im je dao Tom Cruise, najveća akcijska zvijezda današnjice. Uostalom, uskoro u svjetska kina dolazi njegov film „Top Gun 2“ te na ovaj način Cruise brine i o sudbini vlastitog filma. Film „Tenet“ u hrvatskim se kinima prikazuje od srijede, 26. kolovoza.

Komentiraj