Tom Cruise slavi 60. rođendan. Evo u čemu je tajna njegova mladolika izgleda

Slavni holivudski glumac Tom Cruise rođen je 3. srpnja 1962. godine. Uz mnoge uspjehe na filmu, mnogi mu zavide i na. kako kažu, ‘odličnom izgledu unatoč svim ovim godinama’. I doista, čini se da Tom uopće ne stari. U čemu je tajna njegove mladolikosti?

On izuzetno pazi na fizičku formu. Svakodnevno vježba, a zdrava ishrana i optimalna količina sna je nešto od čega ne odustaje. Tom Cruise ne puši, ne pije alkohol i ne drogira se. Iako sve ove stvari vezane za poroke mnogi pripisuju scijentologiji, tj. vjeri koja mu brani konzumiranje svega navedenog – Tom je odlučio ostati mlad što duže može, jer njegov izgled donosi novac.

Nije tajna da u Hollywoodu mnogi glumci koriste usluge estetske kirurgije. Na njih nije ostao imun ni Tom Cruise. Zbog toga njegovo lice ima minimalno bora, ali opet u granicama normale. Njegovo lice je glatko i bez ijedne dlačice. Tom također boji kosu kako bi prekrio sijede. A mnogi spekuliraju i da je išao na presađivanje kose zbog čega mu je i dalje gusta i bujna.

 

Komentiraj