TOLUŠIĆ: “Ako sam ja u rekonstrukciji Vlade, nemam nikakvih problema s tim”

Ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade Tomislav Tolušić jutros je pred zgradom Vlade komentirao rekonstrukciju Vlade.

Tolušićevo se često spominje kao jedan od ministara koji bi mogli ostati bez svoje pozicije u rekonstrukciji Vlade Andreja Plenkovića.

Minstar poljoprivrede jutros je novinarima rekao da Plenković ima punu podršku vrha stranke za rekonstrukciju. “Ja apsolutno podržavam rekonstrukciju Vlade, ako sam ja u toj rekonstrukciji, nemam nikakvih problema s tim”, rekao je Tolušić, prenosi N1.

Jedna od članica Vlade čije se ime također spominje kao ono koje napušta Vladu jest ministrica Gabrijela Žalac, koja jutros nije imala komentara.

Upitan boji li se da bi mogao izgubiti povjerenje premijera, ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić odgovorio je: “Kada ja ne budem imao povjerenje premijera, to je trenutak kad ću otići.”

Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić na pitanje mogu li ministri raditi u ovakvim uvjetima poručila je da ona radi. “Ja radim, zašto ne bih radila. Bit će kako god premijer odluči”, rekla je Murganić.

KUJUNDŽIĆ: “Nitko nije vječan, sve se može promijeniti”

Komentiraj