TODORIĆ REAGIRAO UBRZO NAKON IZVJEŠĆA ‘Sve je magla, nijedan euro nije otuđen ni sakriven’

HINA

Pola sata nakon što je Ante Ramljak objavio izvješće o poslovanju Agrokora, na svom se blogu oglasio Ivica Todorić.

Njegovu objavu u nastavku prenosimo u cijelosti.

“Laž je da je išta u Agrokoru bilo što sakrivano, prema bilo kome. Ali najvažnije je da li je bilo sakrivano prema PWC-u koji je revidirao izvješće. Agrokor i ja osobno smo s PWC-om potpisali ugovor prije nego je došla izvanredna uprava i svu dokumentaciju prezentirali revizorima.

U toj dokumentaciji je prezentiran i, kako Ramljak govori, sporni ugovor. Financijske vratolomije kojima su otpisivali milijarde ćemo u narednom vremenu prezentirati ali ono što sa sigurnošću mogu reći, nijedan euro nije otuđen, nijedan euro nije sakriven. U konačnosti i sam Ramljak potvrđuje da za te, tobože neprikazane stavke, i on sam zna i zna da za njih postoji dokumentacija.

Isto tako, obveze koje sam osobno imao prema Agrokoru, bile su u potpunosti izmirene. Da li je Ante Ramljak nešto preknjižavao će se naknadno lako utvrditi.  Njegova priča da nije bilo osnove za dividendu je u stilu sa svim što su u ovom izvješću napravili. Sve je magla, nijedan euro ne nedostaje i Agrokorov dug se zna.

Sa svojim timom financijskih stručnjaka analiziram danas prezentirano izvješće i uskoro ću dati cjeloviti osvrt”, poručio je Todorić.

Komentiraj