TODORIĆ: “Martina Dalić prijetila i meni i mojoj obitelji, istina je da je to činila komunikacijskim alatima koji se ne mogu obrisati”

Nacional

Drugi put danas na blogu se oglasio Ivica Todorić:

”Gospodine predsjedniče Vlade, kad iz neke baltičke zemlje narodu poručujete da ima kolektivnu amneziju, onda očito zaboravljate da narod pamti puno dulje nego to politika želi. I ja pamtim dugo, a događaje od 26. veljače i 26. ožujka ove godine pamtit ću zauvijek. Podsjetit ću vas da smo se vidjeli samo dvaput u životu. Naš drugi sastanak, za razliku od prvog, dogodio se na moju inicijativu, a prezentirao sam vam Stand still. Osim mene i Vas sastanku su nazočili i Martina Dalić i Davor Božinović. Tada ste mi rekli kako ćete i sami dati preporuku bankama oko projekta Stand stilla. No, to niste učinili, ostavili ste me bez informacija, i aktivirali ste Lex iako za to niste imali niti dokumentaciju iz kompanije niti jedan uvjet koji propisuje zakon.! To je istina gospodine predsjedniče Vlade.

A istina je i da je Martina Dalić prijetila i meni i mojoj obitelji, istina je da je to činila komunikacijskim alatima koji se ne mogu obrisati. Istina je da su prijetnje bile vrlo izravne, neke i pred svjedocima. Amnezija? Za to joj je dovoljno pogledati u arhivu svojeg mailboxa. Istina je i to da pripremam čitav niz postupaka protiv pojedinaca i institucija čiji je angažman oko Agrokora bio protuzakonit. A tužbe Martine Dalić jedva čekam, pritom nemam amneziju već živo sjećanje, ali i sve potrebne dokaze da bezočno laže ona koja je bila generator otimanja Agrokora’, napisao je Todorić odnosno opunomoćeni administrator njegova bloga.

Komentiraj