Foto Hina Dario GRZELJ/ dag

TODORIĆ ‘Martina Dalić je svima sve i svašta obećala’

Ivica Todorić i dalje na svom blogu objavljuje svoje viđenje situacije u Agrokoru. Danas je bio osobito aktivan pa je u kratkom vremenu s javnošću podijelio svoja razmišljanja čak četiri puta.

“Kako ne bi zamarali čitaoce moga bloga s nekim velikim analizama, nastojat ćemo dati samo nekoliko primjera u koju je poziciju Izvanredna uprava dovela kompaniju zajedno sa Ministarstvom gospodarstva, odnosno ministricom Dalić. Iz prezentacije će se moći vidjeti kakve je rezultate za kompaniju, dionike i države gdje Agrokor djeluje prouzročio Lex Agrokor”, napisao je u objavi u kojoj objašnjava učinke Lex Agrokora.

Još jednom otpužio je, između ostalih, ministricu gospodarstva Martinu Dalić.

“Kako je imala ogromnu želju da progura Lex Agrokor, ministrica Dalić je svima sve i svašta obećala, manipulirala s investitorima, mnogim dionicima Agrokora i javnosti. Kasnije, u svom stilu, većini ništa nije rekla, ništa nije obećala, što je prema njoj – dovelo do nepovjerenja susjednih država, velikih vjerovnika i dionika u Agrokoru, a što pak znači da je dio kompanije odsječen od matice. Kao što je vidljivo u prezentacijama, sinergije se gube nevjerojatno brzo, a za Agrokor, njegove dionike i Republiku Hrvatsku ogromne financijske štete”, piše Todorić.

Komentiraj