Tko je zvao hitnu pomoć kada je preminuo Bandić? Jelena Pavičić Vukičević: “Ne znam. Nisam razgovarala s Natalijom Pricom”

Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević u četvrtak je komentirala okolnosti smrti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Kaže da ju ne zanimaju detalji ni okolnosti smrti Milana Bandića. Dodala je i da ne zna tko je zvao hitnu pomoć u noći kada je preminuo gradonačelnik te istaknula da nije razgovarala s Natalijom Pricom.

Perko podnio kaznenu prijavu protiv Natalije Price i još tri osobe: “Koliko je poziva bilo prije nego što je zaista poslana stručna pomoć unesrećenome?”

“Ja vam o tome doista ne znam, nisam razgovarala s Pricom, niti bih trebala znati neke detalje niti pokazujem interes prema tim detaljima. Molimo da zaštitimo obitelj gospodina Bandića i da u miru odžaluju njegovu smrt”, izjavila je Jelena Pavičić Vukičević, kako prenosi Dnevnik.hr.

Na novinarsko pitanje ide li u utrku za gradonačelnicu Zagreba nije željela odgovoriti. “Čitam u medijima pa se moram našaliti – jesam li prelomila ili su me slomili”, kazala je novinarima.

U četvrtak poslijepodne održat će se sjednica vrha stranke Milan Bandić 365.

Komentiraj