Tjedan proljetnih okusa u Dubrovniku

Autor:

Fotoarhiva TZ Grada Dubrovnika

Dubrovački chefovi pripremat će menije od jela s divljim šparogama, janjetinom, škampima…

Uz vedre proljetne dane, bliži se i Tjedan proljetnih okusa – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja, tijekom koje ćete moći uživati u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima od 17. do 24. travnja.

Dubrovački chefovi, inspirirani svježim proljetnim namirnicama, pripremili su zanimljive menije sastavljene od jela s divljim šparogama, rotkvicama, mladim lukom, bobom, janjetinom, škampima…

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje osamnaest ugostiteljskih objekata: Restoran Azur Dubrovnik, Restoran Banje Beach, Konoba Blidinje, Konoba Carpaccio, Chihuahua Cantina Mexicana, Restoran Gusta me, Hotel Kazbek, Taverna Loggia, Restoran Eden, Restoran Momenti Hotela Valamar Collection President, Restoran Orsan, Rhea Silvia Wine & Tapas Bar, Konoba Rozario, Restoran Sesame, Restoran Stara Loza u Prijeko Palace-u, Bistro Tavulin te Taj Mahal u Gradu i u hotelu Lero.

Na menijima dubrovačkih restorana tijekom gastro manifestacije Tjedan proljetnih okusa od 17. do 24. travnja nudit će se maštovita i ukusna jela inspirirana svježim proljetnim namirnicama. FOTO: Vedran Jerinić

Posjetite Dubrovnik u proljeće i uživajte u tek probuđenoj prirodi, proljetnim okusima i mirisima juga.

Rižot od šparoga (lijevo), Rozulin liker od ruža (desno). FOTO: Katija Živković, Nikša Raguž Lučić

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.