Nakon što je predstavu ‘Glembajevi’ režirao u zagrebačkom klubu Kolding, Željko Senečić novu predstavu “Tin” režira u restoranu Pod starim krovovima.

Predstava prati novinarku Jasnu (Monika Stojanović) koja od svog urednika dobiva zadatak da napravi intervju s Tinom Ujevićem (Antun Tudić) povodom šezdesetgodišnjice njegove smrti, u jednom od lokala u koje je Tin zalazio. Jasna o Tinu ne zna gotovo ništa i nada se da se on ipak neće pojaviti, no on ipak dolazi s onog svijeta te nakon kratkog upoznavanja započinje njihov razgovor, u kojem se dotiču hrvatskih problema i gluposti.

 

  • Nakon što je predstavu ‘Glembajevi’ režirao u zagrebačkom klubu Kolding, Željko Senečić novu predstavu “Tin” režira u restoranu Pod starim krovovima
  • Predstava prati novinarku Jasnu (Monika Stojanović) koja od svog urednika dobiva zadatak da napravi intervju s Tinom Ujevićem povodom šezdesetgodišnjice njegove smrti

Kako se njihov razgovor privodi kraju, uz malo poezije saznaje se da je svatko na svoj način nesretan i nezadovoljan Hrvatskom i stanjem u društvu. On se mora vratiti na onaj svijet, a Jasna odlazi na Novi Zeland. U predstavi igra i Domagoj Marković.

Komentiraj