Uskoro počinje open-air festival elektronske glazbe #WELOVESOUND

facebook.com

Velikan svijetske elektroničke glazbe Timo Maas dolazi u Grad Zagreb na festival #WELOVESOUND.

Njemački DJ već 30 godina osvaja publiku diljem svijeta, a njegov prepoznatljivi stil oduševio je i brojne glazbene zvijezde kao što su Madonna, Fatboy Slim i Depeche Mode. Glazbeni svijet posebno je iznenadila suradnja s legendarnim Paulom McCartneyem na pjesmi ‘1985’ koja mu je donijela nominaciju za Grammy.

Open air festival #WELOVESOUND održava se 3. lipnja na prostoru sportskog parka Mladost na Savi i okupiti će neka od najvećih imena svijetske elektronske scene.

Timo Maas je već 15 godina resident DJ na jednom od najluđih partyja na Ibizi, legendarnom programu Circoloco u klubu DC10, a nastupao je i na najvećim festivalima diljem svijeta i Europe. Tijekom karijere surađivao je s velikanima svjetske house i techno glazbe kao što su Kidnap Kid, Loco Dice i James Teej. Upravo je s Teejom Timo izdao svoj posljednji album ‘Cuba EP’ koji plesnim latino ritmom osvaja glazbene ljestvice.

Timo Maas

#WELOVSOUND festival u Zagrebu okuplja neka od vodećih imena svijetske i domaće elektroničke glazbe: Loco Dice, Chris Liebing, tINI, Timo Maas te domaći Felver, Jogarde Mimi, Labud i brojni drugi, pretvorit će u dva dana Grad Zagreb u europsko party središte.

Open air događaj održat će se na prostoru sportskog parka Mladost na Savi u subotu, 3. lipnja od 12 do 24 sata, a partiji u klubovima Johann Franck, Opera, The Best i Boogaloo održavaju se u noćnim satima 2. i 3. lipnja. Impresivna imena te vrhunska produkcija svjetla i zvuka jamče spektakularan festival za pamćenje kojem je cilj postati tradicionalnim.

Festival koji glazbom širi dobre vibracije dio prihoda od prodanih ulaznica darovat će zakladi ‘Znanje na djelu’, ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Više informacija možete pronaći na www.facebook.com/insoundwetrust.

Komentiraj