Tijekom dana očekuje se pojačan promet na graničnim prijelazima

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Tijekom dana povremeno pojačan promet očekuje se na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom na izlazu iz Hrvatske, a s BiH i Srbijom na ulazu, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1) bit će danas od 14 do 23 sata.

A1 Zagreb-Split-Ploče: do 30.travnja od 20:00 do 07:00 sati, svakim danom, osim nedjeljom, u zoni čvora Žuta Lokva, na glavnoj trasi autoceste i ulaznom kraku čvora Žuta Lokva, iz smjera Žute Lokve, višekratno i kratkotrajno zaustavljat će se sav promet, zbog isključivanja izvanrednog prijevoza.

A11 Zagreb-Sisak: do 6. travnja, zbog radova, zatvoren je izlaz sa čvora Jakuševec na autocestu A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca; obilazak: čvor Velika Gorica-DC31-DC1-čvor Kosnica.

Krčki most (DC102): vozi se naizmjence, uz ograničenje brzine od 30 km/h (radovi između 1.+700 km i 2.+500 km, do 5. lipnja 2021.).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj