Tiffany Haddish vježbanjem izgubila kilograme, sada je pokazala vitku liniju

Screenshot YouTube

Tiffany Haddish je nedavno na društvenim mrežama objavila seriju vlastitih fotografija u atraktivnim kupaćim kostimima, piše yahoo.com.

Odmah su uslijedili pozitivni komentari prijatelja, poznatih osoba i obožavatelja ove 41-godišnje američke glumice, nagrađivane komičarke i autorice. Haddish je uz objavu napisala kako se nada da će svi ovog ljeta pronaći vremena “za zabavu i slavljenje slobode”.

Mediji najviše komentiraju njezinu skladnu liniju, smisao za stil i dobar ukus pri odabiru kupaćih kostima. Američka glumica je otkrila kako ne voli nositi šminku, ako za to nema potrebe. Ponosna je na vitko tijelo, jer je krajem prošle godine u vrijeme krize pandemije koronavirusa odlučila krenuti vježbati. Izgubila je brojne kilograme, naporno je vježbala u svom domu, ali je izlazila i u šetnje te je trčala kraće dionice.

Sviđa joj se što sada ima ravan trbuh, a to je rezultat zdrave prehrane i fizičke aktivnosti. Kaže kako je u svoj trening uvrstila i ples. To joj se dopada jednako kao i fitness.

Komentiraj