Metropolis klub

TI SI NAM U MISLIMA Koncert posvećen Dini Dvorniku u Metropolis klubu (8.travnja)

Prije tri godine Metropolis klub ‘pucao je po šavovima’ u funky ritmovima zahvljujući ludoj atmosferi koju je napravila ekipa banda Official Tribute To Dino Dvornik.

Večer za pamćenje koja je lanisirala te ‘okupljene glazbenike’ na brojne pozornice ostala je svim posjetiteljima u mislima, stoga je ekipa novozagrebačkog kluba Metropolis odlučila vratiti čarobni funky doživljaj, ali ovaj put u proširenom izdanju.

U proteklo vrijeme Official Tribute to Dino Dvornik nastupali su na brojnim manifestacijama te velikim festivalima poput Beer Festa u Beogradu i upotpunili koncertnu priču s Dininim hitovima prema starijoj i mlađoj publici.

“Drago nam je da smo ponovo u Metropolisu, tamo gdje je sve i počelo te zahvaljujemo event manageru Roku Staniću za poziv na veliki koncert uz prošireno izdanje banda Tribute Dino Dvornik. Nadamo se da će to ponovo biti jedna odskočna daska za dalje i da ćemo još jednom pokazati koliko cijenimo rad te osobnost našeg Dine Dvornika. Zato mu 8. travnja posvećujemo koncert. Očekujemo vas u velikom broju u Metropolisu i spremamo nekolicinu malih iznenađenja koje sada nećemo otkriti”, najavio je saksofonist benda i član Prljavog Kazališta, Ivica Premelč.

Na koncertu u Metropolis klubu, bendu će se na pozornici pridružiti i neka estradna imena koja su surađivala s ‘Kraljem funka’: Ivana Banfić, Željko Banić Bane…

Grupu Tribute to Dino Dvornik čine najboljih hrvatski glazbenici: vrhunski bubnjar Damir Šomen, klavijaturist Gojko Tomljenović, na gitari je Zoran Jager, basist Alen Svetopetrić, iza druge klavijature krije se Jurica Leikauff, Ivica Premelč i vokal Nikola Marjanović.

Na koncertu će biti izvedeni svi najveći hitovi hrvatskog kralja funka, uključujući i one sa zadnjeg albuma. I dan danas se Dino Dvornik u svim sferama glazbene scene spominje se kao jedan od najvećih umjetnika koji je i dalje uzor mnogim glazbenicima.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert dostupne su u sustavu Eventim (www.eventim.hr), Tisak, Tisak Media i u klubu Metropolis (svakim danom 09 do 02 sata).

Komentiraj