Thompsonov koncert 4. kolovoza na splitskoj Rivi

Marko Perković Thompson održat će 4. kolovoza, uoči obljetnice “Oluje”, koncert na splitskoj Rivi, potvrdio je pjevač u utorak na svojem profilu na društvenoj mreži.

Tako se odazvao na poziv Koordinacije branitelja grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da održi koncert uoči Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

O mogućnosti da se taj koncert održi u Splitu prošlog je tjedna novinarima najavio sam gradonačelnik Krstulović Opara, koji je tom prilikom rekao da se s udrugama branitelja vode razgovori i da još ništa nije odlučeno, a na pitanje koliko će stajati koncert odgovorio je da je u gradskom proračunu za državne blagdane, manifestacije i praznike predviđeno 1,5 milijuna kuna. Gradonačelnik je tada rekao i kako nikog posebno nije zvao na koncert, no svi su dobrodošli.

O tome je li uistinu dogovoren Thompsonov koncert na Rivi gradonačelnik ni danas nije želio konkretno odgovoriti iako su novinari primijetili da prije konferencije za novinare u Splitsko-dalmatinskoj županiji nešto potpisuje zajedno s predsjednikom Hrvatskoga časničkog zbora grada Splita Zoranom Buzdovačićem.

“Mi se dogovaramo i želimo taj koncert, a o svim pojedinostima i potpisivanju ugovora te elementima tog ugovora bit ćete obaviješteni nakon što on bude potpisan”, odgovorio je gradonačelnik Krstulović Opara.

Toga dana u Trilju koncert će održati predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Komentiraj