Pjevač Marko Perković Thompson svojom pojavom na jučerašnjoj proslavi povratka srebrne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji izazvao je brojne polemike. Thompson je za RTL izjavio da je na proslavu došao na poziv izbornika Zlatka Dalića i kapetana reprezentacije Luke Modrića.

“Teško je teško još uvijek složiti te dojmove, bilo je nevjerojatno, tolika emocija kod igrača, naroda koji je silno htio mahnuti, pozdravit ih. Doživio sam svašta, ali ovo nisam doživio”, rekao je Thompson.

“Izbornik Dalić i Modrić su me zvali i rekli da je to njihova želja da ja dođem u autobus i putujem s njima do Trga bana Jelačića, ja sam ih pitao jeste li vi sigurni”, tvrdi.

“Rekli su ‘daj. molim te dođi’. Znam da ima tih nekih negativnosti, ali ovo nije vrijeme za negativnost”, izjavio je Thompson osvrnuvši se i na negativne kritike i one koji su ga nazvali “fašističkim smećem”.

“Mislim da to govori sve o njima, svatko ima pravo na izjavu, komentar, ali nema pravo vrijeđati”, smatra Thompson koji je dodao da bi otpjevao sve što bi igrači od njega tražili, pa i Čavoglave.

Komentiraj