Direktor i suvlasnik Grizli komunikacija Thomas Bauer gostovao je večeras u ‘Pressingu’ N1 televizije gdje je rekao da je u trenutnoj političkoj situaciji u zemlji čak i HDZ shvatio da je Karamarko teret ovoj Vladi i da mora otići.

Bauer je na društvenim mrežama optužio Karamarka da osobno vrši pritisak. “Karamarko je Petrovu, kada je Most rekao da će podržati SDP-ov zahtjev za opozivom, rekao da će se osvetiti na taj i taj način što opisuje što se kasnije dogodilo”, rekao je Bauer.

Dodao je kako se aferom s njihovim ugovorima s austrijskom tvrtkom htjelo diskreditirati most. “Mi smo tu kolateralna žrtva. Želimo da se ovo istjera do kraja, radi nas i radi ove zemlje. Kontaktirali smo više odvjetnika koji tvrde da je apsurdno da se u medije plasira priča koja se bazira na ugovoru koji mi nismo supotpisali”, objašnjava.

Sve je započelo krađom dokumentacije iz automobila, koja je kasnije završila u medijima. “Ne samo u medijima. Gospodin Maras iz SDP-a je rekao da je dobio u poštanski sandučić. Mi ne znamo gdje je sve to završilo. Najprije je to dobio Večernji list koji se to libio objaviti, ali kad je vidio da je i konkurencija iz Jutarnjeg dobila isto, odlučili su se objaviti, no bez zadnje stranice gdje se vidi da mi to nismo potpisali”, kaže Bauer.

Kaže kako se u Zagrebu dnevno dogode po dvije pljačke automobila, ali ne usred bijelog dana. “o je morao napraviti profesionalac. Netko je prisluškivao razgovore i tako se saznalo da su ugovori u automobilu. To je znalo samo par ljudi. Samo nelegalnim metodama se moglo doći do tih informacija”, ističe.

Na pitanje tko ih to pokušava diskreditirati, Bauer odgovara: “Indikativno je da je to osoba koja je par dana ranije zaprijetila Boži Petrovu. Istina je da je i druga strana, SDP, pokušala plasirati priče o Mostu. Sve one su ispale ćorak”.

Komentiraj