The Weeknd skinuo zavoje, njegovi obožavatelji šokirani

Jedan od najvećih hitova kanadskog glazbenika The Weeknda nosi ime ‘I Can’t Feel My Face’ (‘Ne osjećam lice’), a ista fraza mogla bi se primjeniti i na njegov posljednji izgled. Pjevač, pravim imenom Abel Tesfay, šokirao je svoje obožavatelje novim izgledom na društvenim mrežama i u najnovijem klipu za pjesmu ‘Save Yout Tears’.

Njegov izgled mnogi opisuju kao alergijsku reakciju na ubode (većeg broja) pčela, drugi govore da je riječ samo o Botox-varci, dok treći sumnjaju da je ovaj izgled trajan.

Zasluge za izgled ovog osvajača Grammyja preuzela je ekipa make-up umjetnika Prostethic Renaissance. “Pogledajte čudnu šminku plastične kirurgije koju smo napravili za The Weeknda”, napisali su na Instagramu. Je li riječ samo o šminci, ili će dugotrajnije izgledati kao davno izgubljeni brat Nevena Ciganovića, ostaje vidjeti.

Nije neuobičajeno da pjevač sablažnjava javnost svojim izgledom. Tako je The Weeknd na dodjele nagrada American Music Awards i MTV VMA stigao licem prekrivenim zavojima. U javnosti se pojavljivao i potpuno krvav te pun masnica.

‘Save Your Tears’ inače je posljednji singl s njegovog prošlogodišnjeg albuma ‘After Hours’, na kojem je i veliki hit ‘Blinding Lights’.

[fbcomments width="100%" count="off" num="9" countmsg=""]