The Weeknd osvojio čak pet kanadskih glazbenih nagrada Juno Awards

U nedjelju 6. lipnja u Kanadi su 50. puta po redu dodijeljene kanadske glazbene nagrade Juno Awards gdje je dominirao The Weeknd osvojivši čak pet glazbenih nagrada od šest za koliko je bio nominiran.

The Weeknd je otišao kući s nagradom za singl godine ‘Blind Lights’, za album godine ‘After Hours’, izvođača godine, suvremeni R’n’B album godine i tekstopisac godine koju dijeli zajedno s Belly i Jasonom ‘DaHeala’ Quennevilleom.

Nagradu Juno Fan Choice nije osvojio jer je ta nagrada već godinama rezervirana za Shawna Mendesa koji ju je osvojio i ove godine i to treću godinu zaredom.

Nagrada za pop album godine pripala je Justinu Bieberu za album ‘Changes’ i s čijim unaprijed snimljenim nastupom je započeo prijenos, nagrada za rock album godine albumu ‘Ruthless’ JJ Wilde, te nagrada za elektronički album godine grupi Caribou. Nagrada za najbolji međunarodni album pripala je Harryu Stylesu za album ‘Fine Line’ dok je grupom godine proglašena kanadska grupa Arkells.

Izuzetna godina za The Weeknda koji je prije ovih osvojio čak 10 Billboard Music Awards i tri Heart Radio Awards gdje je zajedno s Arianom Grande izveo remiks pjesme ‘Save Your Tears’.

Komentiraj