“The Mandalorian” je odlična serija, najavili su drugu sezonu

Nekoliko sati nakon što je u petak prikazana posljednja epizoda prve sezone serije „The Mandalorian“, njezin autor Jon Favreau potvrdio je da će se snimati i druga sezona. U objavi na Twitteru, Favreau je naveo kako će se druga sezona početi prikazivati u jesen 2020. godine. Ova vijest nije iznenađenje s obzirom da je serija dobila pozitivne kritike, a po stranici Rotten Tomatoes ima 94 posto pozitivnih kritika.

„The Mandalorian“ je jedan od ogranaka priče iz „Ratova zvijezda“ a radnja se odvija pet godina nakon događaja iz filma „Povratak Jedija“, šestog filma iz franšize. Mandalorian je komandos, lovac na glave.

Jon Favreau je već, između redaka, sugerirao kako je snimanje druge sezone u tijeku, te da će Carl Weathers, koji u seriji glumi Greef Carga, režirati jednu epizodu. Pored Weathersa, glavne uloge u seriji imaju Pedro Pascal kao glavni lovac na glave i Gina Carano kao neustrašiva Cara Dune. Međutim, show je ukrao Yoda kao beba, izazvavši senzaciju među obožavateljima na internetu.

Komentiraj