“The Mandalorian” je najpiratiziranija serija 2020. godine

Portal TorrentFreak svake godine objavljuje listu filmova i serija koji su bili najviše piratizirani. Kada govorimo o televizijskom programu, godinama je na vrhu bila serija „Igra prijestolja“ čija je posljednja epizoda emitirana u svibnju 2019. godine. Zato i ne treba čuditi što za 2020.  godinu „Igra prijestolja“ nije najpiratiziranija serija. Na vrhu se, naime, nalazi serija „The Mandalorian“, spinoff franšize „Ratovi zvijezda“, koja se emitirala na streaming platformi Disney+.

Kada je 2019. godine prikazana prva sezona serije „The Mandalorian“, ona se tada našla na trećem mjestu najpiratiziranijih serija. Međutim, sjajne kritike druge sezone te prestanak emitiranja „Igre prijestolja“ dovele su do smjene na vrhu. Prošlogodišnja konkurencija bila je jaka pa se tako na drugom mjestu najpiratiziranijih serija za 2020. godinu našla serija „The Boys“ koja se prikazuje na streaming platformi Amazon Prime dok se na trećem mjestu našla HBO serija „Westworld“.

Evo i liste 10 najpiratiziranijih serija 2020. godine. U zagradama se nalaze njihove prošlogodišnje pozicije, a ako je zagrada prazna onda to znači da je ta serija tek ove godine ušla u Top 10.

1          (3)       The Mandalorian

2          (…)     The Boys

         (…)     Westworld

4          (4)       Vikings

5          (…)     Star Trek: Picard

6          (8)       Rick and Morty

7          (6)       The Walking Dead

8          (…)     The Outsider

         (10)     Arrow

10        (7)       The Flash

 

Komentiraj