‘THE MAGIC TOUR’: Velik interes za Severinine koncerte u Splitu i Zagrebu

Već prvog dana prodaje krenula je pomama za ulaznicama za ‘THE MAGIC TOUR’, četvrtu po redu regionalnu turneju u sklopu koje će Severina 16. studenog nastupiti u rodnom Splitu, a već 7. prosinca u Zagrebu.

U samo 24 sata za Severinine je koncerte prodano više od dvije tisuće ulaznica.

U koncertima koji se najavljuju kao ‘magična bajka za cijelu obitelj’ uživat će Severinini obožavatelji i starih i novih pjesama, uključujući i hitove s najnovijeg albuma ‘Halo’, koji su na YouTube-u preslušani preko 300 milijuna puta.

“Godinama su Severinini koncerti jamstvo nezaboravnog glazbenog iskustva, a nastupima na najavljenoj turneji još će jednom potvrditi zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji”, najavljuje Severini menadžer Alen Ključe dodajući kako ga ne iznenađuje veliki interes za turneju.

Severina obećava magičnu noć u trajanju od dva sata. Svi koji su vidjeli nacrte bine i program kažu da će to biti najspektakularnija turneja na ovim prostorima, koja uključuje 100 ljudi koji s njom putuju, 15 šlepera opreme, bend od 10 glazbenika, prateće vokale, 25 plesača i gudački orkestar. Ulaznice za koncerte mogu se kupiti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Komentiraj