lisinski.hr

‘The Frajle’ održavaju dva koncerta u KD Lisinski

‘The Frajle’ u Zagrebu uživaju veliku popularnost, stoga i ne čudi što je prvi koncert u Lisinskom (24. travnja), pod nazivom ‘Ljubav na dar’, rasprodan mjesec dana unaprijed, a zbog velikog interesa dodan je još jedan koncert u ponedjeljak (07. svibnja).

Četiri dame… Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča čine skupinu ‘The Frajle’. Obrade kojima osvajaju publiku od 2009. godine njihova su posebnost koja ih izdvaja od ostalih na glazbenoj sceni i njima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih usmjerenja.

Nastupi ‘The Frajli’ nisu tek izvedbe pjesama, već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi te puno pozitivne energije i radosti. Marija, Nataša, Jelena i Nevena ponekad se čine kao kabaretska skupina, čemu pridonosi njihova dojmljiva kostimografija koja ih također čini bitno različitima od ostatka scene.

Već prvi album izazvao je iznimno dobre kritike, ubrzo osvajaju regiju, a nastup na Runjićevim večerima 2013. godine s pjesmom ‘Meni trebaš ti’ pogledan je na Youtubeu više od dva milijuna puta…

Četvrti album nosi naziv ‘Ljubav na dar’, djevojke su odlučile da sav prihod od prodaje CD-a ide Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama na zagrebačkom Goljaku.

Na albumu se nalazi jedanaest potpuno novih pjesama i dvije obrade, a u radu na albumu su sudjelovala mnoga poznata imena – Alka Vuica, Vanna, Nikša Bratoš, Vojislav Aralica, Ante Gelo, Leo, Filip Gjud, Fedor Boić, Dragan Brnas Fudo i drugi.

Komentiraj