The Dwarves

The Dwarves (USA) & Nick Oliveri Band ‘Death Electric’ (USA) & Svetlanas (RUS)

Vraćaju se kultni zli sinovi punka i rocka – THE DWARVES, a njihov najnoviji član Nick Oliveri dovlači i svoj bend NICK OLIVERI DEATH ELECTRIC, koji će napraviti mix pjesama koje je Nick napisao za Mondo Generator i Queens Of The Stone Age.

Hardcore poslastica koncert bit će ruski bend SVETLANAS, predvođeni eksplozivnom pjevačicom Olgom.

THE DWARVES

Američki punk rockeri iz Chicaga krenuli su šokirati sredinom 80-ih godina. U startu su krenuli kao garage punk bend, ali s vremenom su ipak svoj zvuk požestili, kao i tekstove pjesama, vizuale i stage performans.

Često ih se karakterizira kao posljednji istinski bastion punk rock ideologije. Uspoređivani su sa The Sonicsima te su bili dio Paisley Underground scene. Veliki utjecaj i uzor bio im je unikatni GG Allin.

Album coveri su često bili namjerno eksplicitni i zbunjujući, a često je glavni akter bio glumac patuljastog rasta Bobby Faust.

NICK OLIVERI BAND ‘DEATH ELECTRIC’

Nick Oliveri se vraća u Vintage Industrial ovaj put kao višestruka ličnost, budući da svira u The Dwarvesima, u svom novom bendu ‘Death Electric’ te u ruskoj poslastici tog četvrtka Svetlanas. Ukratko u formi ‘Death Electric’ možete očekivati sve uspješnice koje je Nick napisao za QUOTS-a, Mondo Generator, Kyuss…

SVETLANAS

Ruski punksi koji su oformili bend prvotno zbog špijunskih aktivnosti u KGB-u te zbog toga nose titulu ‘THE MOST DANGEROUS BAND IN THE WORLD’.

Ruski trashcore pankeri Olga, Diste, Steve i Ricky dobili su i pojačanje u obliku zvijezde večeri Nicka Oliveria, koji im povremeno uskoči na nastup.

Više informacija:

www.vintageindustrial-bar.com

www.facebook.com/vintageindbar

Komentiraj