THE BEAR Tko su slavni chefovi koji se pojavljuju u trećoj sezoni iščašene kulinarske serije

Autor:

Hulu/FX

Treća sezona hvaljene serije „The Bear“ sastoji se od 10 epizoda i od proteklog se vikenda sve one mogu pogledati na streaming platformi Disney+. Iako je poznato da se radi o drami/komediji koja prikazuje disfunkcionalnu obitelj u pokušaju vođenja vrhunskog restorana, u trećoj sezoni u malim ulogama pojavljuju neki od najslavnijih svjetskih chefova.

U prvoj epizodi treće sezone u flashbackovima se pojavljuju scene iz karijere Carmen “Carmy” Berzatta (Jeremy Allen White) kada je radio kao pripravnik. U sceni kada čisti grašak pojavljuje se Dave Beran, inače chef i vlasnik restorana Pasjoli u Santa Monici. Na kraju Carmyja se šalje na pripravništvo u restoran Noma u Copenhagen gdje se susreće sa svjetski poznatim Reneom Redzepijem.

Tijekom epizode, ponovo kroz flashbackove, Carmyja mentorira Daniel Boulud, chef i vlasnik poznatog restorana Daniel u New Yorku, koji mu pomaže da poboljša tehniku pripremanja povrća i kuhanja krumpira. U posljednjoj epizodi, ponovovo se pojavljuju flashbackovi Carmyjevog pripravništva u restoranu French Laundry koji se nalazi na rubovima San Francisca čiji chef i vlasnik Thomas Keller pokazuje kako pripremiti pile.

U posljednjoj epizodi dolazi do zatvaranja restorana u Chicagu te se na oproštajnoj večeri pojavljuje Grant Achtaz, chef restorana Alinea, dok Carmy razgovara sa Wylie Dufresneom (vlasnik i chef zatvorenog restorana WD50, sada vlasnik restorana Stretch Pizza u New Yorku) i Kevinom Boehmeom (suvlasnik Boka Restaurant Group iz Chicaga).

Na toj večeri pojavljuju se i Genie Kwon, chef i vlasnica restorana Kasama u Chicagu, kao i Malcolm Livingston II (Pastry Chef u restoranu Noma), Anna Posey (Pastry Chef u restoranu Elske), Rosio Sanchez (Chef i vlasnica restorana Sanchez i Hija de Sanchez u Kopenhagenu) i Christina Tosi (Chef i suvlasnica američkog lanca pekarnica i slastičarni Milk Bar).

U trećoj sezoni Carmy želi dovesti restoran The Bear do Michelinove zvjezdice, mijenja način njegovog funkcioniranja, ali nije siguran ima li kapaciteta za to. Dodatnu nervozu unosi činjenica da je novinar Chicago Tribunea posjetio restoran, a o njegovoj kritici mnogo toga ovisi, pa čak i opstanak restorana.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.