The Aesthetic Medicine Congress

The Aesthetic Medicine Congress ovog listopada u Dubrovniku

Krajem godine Grad Dubrovnik će ugostiti eminentne stručnjake s područja estetske medicine koji će sudjelovati na međunarodnom kongresu The Aesthetic Medicine Congress.

Kongres organizira hrvatski estetski liječnik Nikola Milojević u suradnji s British College of Aesthetic Medicine, a podupiru ga i Ured Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović te Ministarstvo zdravstva i Grad Dubrovnik.

Stručna konferencija će se održati u Hotelu Palace od 19. do 21. listopada 2018. godine, a sastojat će se od predavanja koja će pokriti sve aspekte estetske medicine te radionica i panel diskusija vodećih estetskih stručnjaka iz Hrvatske i šire regije, ali i predavača iz Europe i svijeta.

Predavanja, diskusije i radionice održat će domaći i inozemni stručnjaci poput Tomice Bagatina, Nikole Milojevića, Tapana Patela, Dimitriosa Sykianakisa, Hervea Raspaldoa, Sharifa El Wakila, Dimitrisa Vrachnosa, Patricka Treacyja, Paula Myersa i drugih, a tematika predavanja odnosi se na sva područja estetske medicine poput tretmana za pomlađivanje kože, lasere u estetici, oblikovanje tijela, upravljanje komplikacijama, izgradnju poslovanja i marketinga s posebnim naglaskom na medicinski turizam.

British College of Aesthetic Medicine se nakon duljeg vremena odlučio na suradnju izvan Velike Britanije, a ovo je prva takva suradnja u Hrvatskoj. Dr. Nikola Milojević, sin Boška Milojevića – pionira estetske kirurgije u Hrvatskoj, prije povratka u Hrvatsku radio je za Harley Medical Group kao vodeći liječnik najvećeg lanca estetskih klinika u Velikoj Britaniji. Stekao je golemo iskustvo te je obavio više od 20 tisuća zahvata.

“Suradnja s renomiranim British College of Aesthetic Medicine, u vidu zajedničke organizacije estetskog Kongresa, omogućit će detaljan i sažet uvid u ovu brzorastuću i uzbudljivu industriju. Kongres je namijenjen svim kolegama liječnicima, stomatolozima, izlagačima i sponzorima, a očekujemo više od 200 sudionika koji će imati priliku educirati se, povezati s ostalim kolegama i unaprijediti svoje poslovanje“, najavio je estetski liječnik Nikola Milojević.

Sukladno Pravilniku o trajnom usavršavanju Hrvatske liječničke komore, sudjelovanje liječnika bodovat će se s 20 bodova za aktivno sudjelovanje te s 12 bodova za pasivno sudjelovanje.

Dr. Nikola Milojević

Komentiraj