Davor Puklavec/PIXSELL

Težak sudar tri automobila na Jankomiru, dvije osobe ozlijeđene

Dvije osobe su ozlijeđene, a promet u smjeru zapada je obustavljen, zbog čega je došlo i do formiranja kolone u večernjim satima.

Zbog prometne nesreće autobusna linija 116 (Ljubljanica – Podsused most) od Zagrebačke avenije prometovala je obilazno kroz naselje Špansko i Jankomir do raskrižja Kovinske i Škorpikove ulice do 19.25 sati, kad se tom trasom nastavilo prometovati normalno u oba smjera.

Dva vozila potpuno uništena

Jedno od osobnih vozila koje je sudjelovalo u nesreći završilo je na boku, a dva vozila koja su sudjelovala u sudaru skoro su u potpunosti smrskana.

Dvije osobe su završile u bolnici, a jedna je zadobila vanjski prijelom noge. Od siline sudara u jednome vozilu pukao je pojas i stolac, a doznaje se i kako je jedna ozlijeđena osoba prevezena na Sv. Duh.

Navodno je do nesreće došlo jer su se dva auta okrznula, nakon čega je jedan je preletio u suprotan trak te izazvao frontalni sudar. Također se neslužbeno doznaje i da je čovjek koji je okrznuo drugi automobil te preletio u suprotni trak i zabio se u treći navodno u krvi imao alkohol.

Očevid je i dalje u tijeku.

Komentiraj