Teška prometna na Poljudu: Automobil probio ogradu i pao sa šetnice ispred službenog ulaza u stadion

Troje ljudi prevezeno u bolnicu. Teško su ozlijeđeni

Splitska policija dobila je oko 19.30 sati dojavu o izlijetanju automobila u kojem su bile tri osobe, a koje je iz još neutvrđenih razloga izletjelo sa zapadne strane šetnice oko stadiona na Poljudu.

Automobil je probio ogradu i pao s visine ispred stadiona, a na mjestu događaja nalaze se dva vatrogasna vozila i brojni policijski automobili.

Kako javljaju mediji, u ovoj nesreći nitko nije izgubio život, a tek nakon što vatrogasci iz vozila izvade osobe i nakon što ih obrade liječnici bit će poznato koje su ozljede zadobili.

Prema prvim informacijama, automobil je pao sa strane zapadne tribine, točno ispred prostorija Hajduka.

Neki svjedoci tvrde da se nesreća dogodila uslijed utrke dvaju automobila, da bi jedan završio na krovu, javlja Slobodna Dalmacija.

Nesreća na Poljudu: Automobil sletio sa šetnice ispred glavnog ulaza Hajduka. Photo: Nogometplus

Hitne službe na terenu

‘Na mjestu nesreće su sve hitne službe. U tijeku je pružanje pomoći. Sve tri osobe su bile pri svijesti i moglo se komunicirati s njima. Prevezene su u bolnicu. Teško su ozlijeđeni‘, rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Antonela Lolić.

Zamjenica općinskog državnog odvjetništva rukovodit će očevidom na mjestu događaja uz asistenciju policije, javlja Dalmatinski portal.

Na mjesto nesreće došao je i  predsjednik Hajdukove uprave Lukša Jakobušić.

 

Nesreća na Poljudu

Komentiraj