TEŠKA NESREĆA U OKIĆU: Sudarili se kamion i dva auta, dvije osobe poginule, tri ozlijeđene

Dvije su osobe poginule, a još tri su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na državnoj cesti D6 u Okiću.

Oko 14.50 sati sudarila su se dva automobila i jedno teretno vozilo, pri čemu su na licu mjesta dvije osobe preminule, a tri su ozlijeđene.

Promet na DC6 je u prekidu i odvija se obilazno: Tušilović-Budačka Rijeka-Kolarić-Vojnić i obratno.

“U tom automobilu poginule su dvije muške osobe. Tri ozlijeđene osobe stare su 20, 19 i 65 godina i svo troje je na intenzivnoj karlovačke bolnice. Djevojka stara 20 godina je operirana. Svo troje bili su u automobilu kojeg je pretjecao vozač crvenog automobila i to u zavoju i na punoj crti”, javlja Radio Mrežnica.

“Vozač je pokušao pretjecati drugo vozilo, ali na krivome mjestu; po punoj crti i u laganom zavoju, tako da je uletio ‘u škare’, kako bismo rekli. Ostao je stiješnjen između kamiona koji je prevozio trupce i vozila koje nije uspio preteći. Koliko smo vidjeli, dvoje poginulih je bilo u vozilu koje je pretjecalo, a troje ozlijeđenih osoba bilo je u tamnom karavanu kojega je ovaj što je pretjecao stisnuo uz ogradu. Vozaču kamiona nije ništa, samo je ostao ‘zarobljen’ na svojoj kabini”, ispričao je za Večernji mještanin Okića.

Policijski očevid je u tijeku.

Komentiraj