VIDEO: TEŠKA NESREĆA U BAVARSKOJ Sudarila se dva putnička vlaka, ima smrtno stradalih, više od 100 ozlijeđenih

EPA/SVEN HOPPE

Dva putnička vlaka sudarila su se u njemačkoj državu Bavariji, a policija je izvijestila kako je smrtno stradalo nekoliko ljudi, dok je velik broj ozlijeđenih, prenose u utorak svjetski mediji.

Nesreća se dogodila u Bad Aiblingu, koji se nalazi oko 60 kilometara od Münchena. Jedan od vlakova je nakon nesreće iskočio iz tračnica, dok se nekoliko vagona prevrnulo. Iako se još ne znaju svi detalji nesreće, vjeruje se kako je došlo do frontalnog sudara vlakova.

Njemačka agencija dpa izvijestila je kako je najmanje osam spasilačkih helikoptera u zraku, a na mjesto nesreće poslane su brojne spasilačke ekipe.

https://www.youtube.com/watch?v=RyNFyDPU_4k

Bavarska policija je na Twitteru objavila kako je nekoliko osoba smrtno stradalo, a više od 100 osoba je ozlijeđeno. Lokalni mediji javljaju kako su ceste oko mjesta nesreće zatvorene, a željeznički je promet također u prekidu.

Regionalna je policija objavila kako je u željezničkoj nesreći poginulo najmanje četvero ljudi, a potvrđeno je i više od st ozlijeđenih. 15 osoba nalazi se u kritičnoom stanju, a najmanje 40 zadobilo je teške tjelesne ozljede.

Komentiraj