‘TEŠKA HAVARIJA’ Dnevnik HRT-a kasnio više od deset minuta

Screenshot/HRT

Subotnji Dnevnik HRT-a započeo je s više od deset minuta zakašnjenja. Najava je, kao i svakog dana, krenula u 19 sati, a gledatelji su imali sliku, ali ne i ton. Program je prekinut tek nakon tri minute, a za to vrijeme gledatelji su imali priliku gledati ‘nijemi Dnevnik’.

U sljedećih desetak minuta na ekranima je bio samo HRT-ov logo, a voditeljica Mirjana Posavec, nakon ponovne uspostave programa, navela je da su se preselili u drugi studio te da im se dogodila ‘teška havarija u tehnici’

“Poštovani gledatelji dobra večer još jednom u Dnevniku HRT-a, ovaj put iz drugog studija. Naime, to su te male situacije koje se mogu dogoditi u emisijama živo. Ovaj put dogodila se teška havarija u našoj tehnici zbog čega ponovno počinjemo s dnevnikom i prvim prilogom”, rekla je Posavec.

Sa HRT-a je tijekom večeri stigla i isprika. “Zahvaljujući brzoj reakciji mjerodavnih službi te uredničke i tehničke ekipe emisija je u svega nekoliko minuta u cijelosti premještena u studio dnevnih informativnih emisija Četvrtog programa Hrvatske televizije (HRT – HTV 4) iz kojega je uspješno nastavljeno njezino emitiranje. Hrvatska radiotelevizija ovom prigodom zahvaljuje svim gledateljima na razumijevanju te svojim zaposlenicima na brzoj reakciji, zahvaljujući kojoj je u veoma kratkome roku omogućeno premještanje emisije i njezino daljnje nesmetano emitiranje”, stoji u isprici HRT-a.

Komentiraj