Ziga Intihar

TERME TUHELJ Organizacija poslovnih skupova sa stilom

Organizacija poslovnog skupa nije mala stvar već zahtjevan timski rad brojnih ljudi koje ponekad niti ne upoznamo. Tu su ‘junaci iz pozadine’ koji se brinu da sve bude savršeno, profesionalno i u skladu sa svim zahtjevima organizatora. Terme Tuhelj zahvaljujući svojoj infrastrukturi imaju jedan od najboljih kongresnih centara u kontinentalnom dijelu Republike Hrvatske.

Za početak poslovne godine u Termama Tuhelj pripremili su posebnu early booking ponudu na najam dvorana, kao i gratis gastronomsko iznenađenje te gratis program buđenja vitalne energije.

Terme Tuhelj omiljena su kongresna destinacija u prirodi nadomak glavnoga grada. Moderan kongresni centar idealno je mjesto okupljanja menadžera i poslovnih ljudi. Resort je okružen zelenilom zagorskih brežuljaka, Grad Zagreb je udaljen samo 40 kilometara, a zračna luka samo 60 kilometara.

Kongresni centar raspolaže sa deset multifunkcionalnih dvorana za prihvat do 500 osoba. Dvorane sadrže suvremenu audio-video opremu, kabine za simultano prevođenje i prirodan izvor svjetla.

U Hotelu Well**** Terma Tuhelj nalaze se 264 smještajne jedinice vrhunske kvalitete, besplatan Wi-Fi i besplatan parking za sudionike poslovnog skupa. Hotel ima neponovljivu SpaArenu – amfiteatar za dnevna i večernja događanja, a selfness kongres nešto je što morate uvesti u svoj radni raspored.

Nakon radnog dijela uživajte u različitim wellness i spa sadržajima, Terme Tuhelj također organiziraju transfere i izlete za upoznavanje ljepota Hrvatskog zagorja. U svojoj ponudi imaju velik izbor različitih teambuilding aktivnosti, sportski park s brojnim sportskim terenima…

Restoran Dvorac Mihanović bit će ‘točka na i’ svakog poslovnog skupa i neformalnog druženja.

Poslovni centar dosad je ugostio mnoge međunarodne kongrese kao što je Balkan SPA summit, Regea – Energetska učinkovitost, Europski kongres poljoprivrednih savjetodavaca, Interslast, Direkt media akademija, Emergency Team Leader, 3. Kongres hrvatskoga društva za tumore glave i vrata s međunarodnim savjetovanjem…

Terme Olimia interier - Photo Ziga Intihar-640

Dvorana Vilina
Dvorana Vilina

Congress_centre-68236

Congress_centre-6264

Congress_centre-64214

Congress_centre-64517
Kongresni cantar

Congress_centre-65729

Congress_centre-64719

Komentiraj