Organizacija poslovnog skupa nije mala stvar već zahtjevan timski rad brojnih ljudi koje ponekad niti ne upoznamo. Tu su ‘junaci iz pozadine’ koji se brinu da sve bude savršeno, profesionalno i u skladu sa svim zahtjevima organizatora. Terme Tuhelj zahvaljujući svojoj infrastrukturi imaju jedan od najboljih kongresnih centara u kontinentalnom dijelu Republike Hrvatske.

Za početak poslovne godine u Termama Tuhelj pripremili su posebnu early booking ponudu na najam dvorana, kao i gratis gastronomsko iznenađenje te gratis program buđenja vitalne energije.

Terme Tuhelj omiljena su kongresna destinacija u prirodi nadomak glavnoga grada. Moderan kongresni centar idealno je mjesto okupljanja menadžera i poslovnih ljudi. Resort je okružen zelenilom zagorskih brežuljaka, Grad Zagreb je udaljen samo 40 kilometara, a zračna luka samo 60 kilometara.

Kongresni centar raspolaže sa deset multifunkcionalnih dvorana za prihvat do 500 osoba. Dvorane sadrže suvremenu audio-video opremu, kabine za simultano prevođenje i prirodan izvor svjetla.

U Hotelu Well**** Terma Tuhelj nalaze se 264 smještajne jedinice vrhunske kvalitete, besplatan Wi-Fi i besplatan parking za sudionike poslovnog skupa. Hotel ima neponovljivu SpaArenu – amfiteatar za dnevna i večernja događanja, a selfness kongres nešto je što morate uvesti u svoj radni raspored.

Nakon radnog dijela uživajte u različitim wellness i spa sadržajima, Terme Tuhelj također organiziraju transfere i izlete za upoznavanje ljepota Hrvatskog zagorja. U svojoj ponudi imaju velik izbor različitih teambuilding aktivnosti, sportski park s brojnim sportskim terenima…

Restoran Dvorac Mihanović bit će ‘točka na i’ svakog poslovnog skupa i neformalnog druženja.

Poslovni centar dosad je ugostio mnoge međunarodne kongrese kao što je Balkan SPA summit, Regea – Energetska učinkovitost, Europski kongres poljoprivrednih savjetodavaca, Interslast, Direkt media akademija, Emergency Team Leader, 3. Kongres hrvatskoga društva za tumore glave i vrata s međunarodnim savjetovanjem…

Terme Olimia interier - Photo Ziga Intihar-640

Dvorana Vilina
Dvorana Vilina

Congress_centre-68236

Congress_centre-6264

Congress_centre-64214

Congress_centre-64517
Kongresni cantar

Congress_centre-65729

Congress_centre-64719

Komentiraj