Terapija ljekovitom naftom je svjetski fenomen

Vrhunski fizijatrijski tretmani i rehabilitacija u bazenima s termomineralnom vodom i kupkama od ljekovite nafte u Specijalnoj bolnici Naftalan u Ivanić- Gradu, blagodat su za liječenje psorijaze i dermatitisa

Specijalna bolnica Naftalan je uistinu i u pravom smislu te riječi specijalna. Činjenice su naš najbolji i najveći saveznik jer : nalazište ljekovite nafte, naftalana, jedino je takvo u Europi, a tek drugo zabilježeno u svijetu, što specijalnu bolnicu Naftalan, i čitav naš kraj, čini zdravstvenim fenomenom u svjetskim razmjerima. U specijalnoj bolnici Naftalan od 1989. godine uspješno provodimo liječenja uz korištenje slane termalne vode i ljekovitog naftalanskog ulja – a to našu bolnicu čini jedinstvenom u globalnim razmjerima. Naime, uz Hrvatsku, u svijetu još jedino Azerbejdžan ima nalazište naftalana. No, od 1989.g do danas mi smo napravili veliki iskorak i ono što vidite na fotografijama je najnoviji dio naše bolnice.

Kod nas ćete dobiti prirodno liječenje za psorijazu, atopijski dermatitis ili pak stanja nakon opeklina. Kod nas ćete naći vrhunske fizijatrijske tretmane jer smo ne samo stručni, nego smo i suvremeno opremljeni. Mi smo uspjeli jedini u Zagrebačkoj županiji ostvariti najveću investiciju u zdravstvu koja teži spajanju liječenja i općeg blagostanja naših pacijenata. Kod nas ste dobrodošli sa HZZO uputnicom, ali isto tako možete naći nešto za sebe i u vlastitom aranžmanu.

Nalazište ljekovite nafte naftalana jedino je takvo u Europi, a tek drugo zabilježeno u svijetu, što Specijalnu bolnicu Naftalan čini zdravstvenim fenomenom u svjetskim razmjerima. FOTO: Drazen Kopac, Naftalan

Naš novi objekt ima unutarnje i vanjske bazene, wellness tretmane, teretanu, ugostiteljsku ponudu temeljenu na moslavačkoj tradiciji i medicinsko osoblje koje voli ono što radi. Da; mi tretiramo psorijazu i pružamo vrhunsku uslugu u fizikalnoj rehabilitaciji,no mi imamo i 200 mjesta za Vaš kongres uz hranu iz našeg vlastitog restorana. Da; mi smo sami proizveli kozmetiku koja je jedinstvena u dermatologiji. Da; mi smo ekipa specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju koja koristi jedinstveno prirodno nalazište ljekovite nafte, naftalana, te posebne slane termomineralne vode, a to je neprocjenjivo blago koje nam je ostavilo drevno Panonsko more .

I zato možemo mirne duše reći da Vas s radošću očekujemo.

Za više informacija molimo Vas da posjetite našu stranicu www.naftalan.hr.

Komentiraj