Kad se male ekipe slože, neograničeno sve se može

Tele2

Tele2 jedini u Hrvatskoj omogućuje neograničen internet, razgovor i SMS poruke na mobilnim uređajima u tarifi BIZNIS EKIPNA uz BEZBROJ GB.

Poduzetnici obično tragaju za uslugama koje donose rješenje njihovih svakodnevnih problema i omogućuju uštedu, stoga je za one koji s jedne strane žele neograničeno korištenje interneta, razgovora i SMS poruka, a s druge strane vode računa o svojim troškovima, optimalno rješenje Tele2 tarifa BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB, namijenjena timu od dva do četiri člana.

U tarifi BIZNIS EKIPNA, namijenjena obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima, nositelj tarife plaća za sve članove u timu koji neograničeno pričaju i šalju poruke. Za svakog člana BIZNIS EKIPNE nositelj odabire i podatkovni paket. Ako za svakog člana odabere BEZBROJ GB, mjesečna naknada se dodatno plaća po članu.

Uz tarifu BIZNIS EKIPNA i BEZBROJ GB, omogućena je i dodatna ponuda novih mobilnih uređaja. U ponudi su LG K8 2017, kompaktan i tanak uređaj elegantnih linija s vrhunskim zaslonom HD rezolucije veličine 5″, Huawei P10 lite stvoren za korisnike koji traže privlačan uređaj superiornih performansi i naprednih značajki, Samsung Galaxy J7 2017 kojeg krasi nevjerojatno ujednačena metalna završna obrada bez izbočene kamere sa superiorno dobrim ležanjem u ruci te LG Q6 sa zaslonom koji prekriva gotovo cijelu prednju stranu.

Komentiraj