Tele2 je predstavio novi i poboljšani portfelj tarifa za korisnike bonova od kojih se posebno ističe tarifa koja traje 30 dana, sadrži 5 GB podatkovnog prometa i 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova.

U Tele2 slagalici za bonaše korisnici sada mogu birati između 1GB i 5GB podatkovnog prometa u paketu s 200 jedinica minuta i/ili SMS-ova te 1GB, 5GB ili jedinstvenih BEZBROJ GB u kombinaciji sa čak 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova. Sve tarife u trajanju su od 30 dana.

Na ovaj način s fleksibilnošću tarifa dobivena je najbolja ponuda i u podatkovnom prometu i u minutama ili SMS-u.

Osvježeni portfelj Tele2 za korisnike bonova rezultat je stalnog osluškivanja potreba tržišta i želja korisnika da i u segmentu tarifa za korisnike bonova imaju maksimalnu vrijednost za novac te cjelovito korisničko iskustvo.

Isto tako, nakon uvođenja neograničenog interneta za privatne i poslovne pretplatnike, iz Tele2 dobre vijesti stižu i bonašima, jer Tele2 u podatkovnom paketu BEZBROJ GB jedini u Hrvatskoj sada omogućuje neograničeni internet i korisnicima na bonove. Podatkovni paket BEZBROJ GB moguće je kombinirati uz 1000 jedinica minuta i/ili SMS-ova.
Novim tarifama Tele2 je osigurao potpunu kontrolu troškova (data blocking), jer korisnici nakon potrošenog podatkovnog paketa mogu odabrati najpovoljniji nastavak surfanja. Ukidanje naknade za uspostavu poziva od sada se odnosi i na tarife za korisnike bonova, a kontrolom potrošnje onemogućeno je stvaranje neželjenih troškova.

Promjenom obračunske jedinice s minute na sekundu osigurano je da za uplaćeni novac razgovori traju duže.

Komentiraj