GRAWE poslovni centar u Gružu, na adresi Ante Starčevića 45, postao je novi dom drugoj Tele2 poslovnici u Gradu Dubrovniku.

Ovaj put riječ je o experience centru koji na 80 m² nudi postojećim i budućim korisnicima kompletan doživljaj korištenja Tele2 usluga. Na raspolaganju je sva savjetodavna i servisna podrška, a mogu se upoznati i sa mobilnim uređajima ili tabletima u Tele2 ponudi.

Otvorenje experience centra u Dubrovniku povezao je još jednu važnu aktivnost koju Tele2 ove godine planira provesti, a odnosi se na sponzorstvo Dubrovačkih ljetnih igara te je tom prilikom svečano potpisan partnerski ugovor.

Ivana Medo Bogdanović i Viktor Pavlinić

“Dubrovačke ljetne igre uživaju potporu poslovnog sektora, ali ipak novi pokrovitelji se ne nalaze svaki dan, a uz to posebna je čast za partnera dobiti tvrtku koja uživa ovako veliki ugled među svojim korisnicima i čija je poslovna filozofija fokusirana na zadovoljstvo klijenata i to uspijeva postići“, izjavila je prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora v.d. ravnateljica Dubrovačkih ljetnih igara, Ivana Medo Bogdanović.

Predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, gospodin Viktor Pavlinić, naglasio je želju kompanije da pokaže zahvalnost na vjernosti Dubrovčanima te je sponzorstvo igara namijenjeno najviše njima, kao i cijeloj lokalnoj zajednici. Tele2 podržava kulturu i nastojat će usavršavanjem svojih usluga također doprinjeti širenju informacija i novih tehnologija i na području umjetnosti.

Poslovnica je otvorena radnim danima od 08 do 20 sati, a subotom od 08 do 13 sati.

Komentiraj