Tekstil iz Lidla prolazi stroge kontrole neovisnog laboratorija

Press/Lidl Hrvatska

Trgovački lanac Lidl Hrvatska kao dio stalne brige za sigurnost proizvoda ima dugogodišnju suradnju s neovisnim institutom Hohenstein za ispitivanje i kontrolu tekstilnog segmenta.

Hohenstein je obiteljska tvrtka koja više od 70 godina specijalizirano testira, certificira i istražuje različite vrste tekstilnih proizvoda. Radi za više od pet tisuća brendova i trgovaca diljem svijeta i ima laboratorije u cijelom svijetu. Oko 700 zaposlenika radi u sjedištu u Njemačkoj, dok u drugim zemljama Hohenstein zapošljava više od tisuću ljudi.

Oznaka kvalitete Hohenstein nalazi se na proizvodima Lidlovih robnih marki Lupilu, Pepperts, Esmara, Esmara Lingerie, Livergy, Crivit i Meradiso, koji su testirani na izdržljivost, sigurnost tkanina, ispravnost veličine, funkcionalnost i udobnost, a po potrebi i na toplinsku izolaciju, vodootpornost i prozračnost.

Standard 100 by OEKO-TEX®, uzimanje mjera na stvarnim ljudima (3D skeneri), komore za simulacije spavanja (asortiman posteljine) i slične metode jamče sigurnost ovih brandova.

Press/Lidl Hrvatska

Komentiraj