Infobip

Tehnološka tvrtka Infobip otvorila novi ured u Rijeci

Tehnološka tvrtka Infobip je u Rijeci otvorila novi ured na adresi Ulica Martinkovac 109, 1. kat. Riječki ured je šestdeseti ured koji je Infobip otvorio u svijetu. U njemu je zaposleno 40 stručnjaka koji razvijaju visoko tehnološka komunikacijska rješenja, dok kompanija globalno ima 1 400 djelatnika.

“Drago nam je da otvaranjem novih radnih mjesta možemo mladima pržiti priliku za rast i razvoj u Hrvatskoj. U Rijeci do kraja iduće godine planiramo udvostručiti broj djelatnika što znači da ćemo tijekom 2019. godine zaposliti još 40 stručnjaka koji u Infobipu, tu u Hrvatskoj, svojim radom mogu utjecati na oblikovanje svijeta komunikacija.  Zaljubljeni smo u tehnologiju i svakodnevno inoviramo na granicama tehnoloških mogućnosti u našem području, a najveći su nam pokretač upravo ljudi koji svakodnevno uče i strastveno prihvaćaj nove izazove”, izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

“U 2019. želimo dodatno ojačati naše strateško pozicioniranje i mogućnost da stvaramo inovacije. Jedna od naših strateških inicijativa je i suradnja s fakultetima, jer na taj način želimo kroz projekte, ali i zaposlenje, omogućiti mladim ljudima da postanu dio svjetske digitalne ekonomije”, otkrio je još Kutić.

Infobip stoji iza globalne komunikacijske platforme putem koje omogućava nesmetanu komunikaciju poslovnim korisnicima s njihovim kupcima diljem svijeta. U svijetu je prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga.

Komentiraj