Tehnologija koja spaja obitelj u fokusu je nove kampanje Tele2

Tele2 Hrvatska

Na konferenciji za medije Tele2 Hrvatska je predstavio modularnu igračku Mi Robot Builder set koja se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura i koja će zasigurno spojiti i zabaviti cijelu obitelj.

Održana je i panel diskusija, na njoj su sudionici raspravljali o temi robotike i tehnologije u službi spajanja obitelji. Sudjelovali su glumica Bojana Gregorić Vejzović, investitor i poduzetnik Nenad Bakić, predsjednik Uprave Tele2, Viktor Pavlinić i psihologinja Diana Kolbas Dešković.

“Tehnologija je dio civilizacijskog napretka kojem smo kroz povijest stremili. Na nama je danas da njome upravljamo na najkorisniji način. Što smo stariji to nam je prihvaćanja svih novosti teže, no zato su tu djeca, koja su sama po sebi istraživači, da nas potaknu na korištenje i primjenu tehnologija. Korisnička barijera u smislu dobi za kreativnu tehnologiju postaje sve manja i tu je velika snaga povezivanja različitih generacija oko istih interesa“, rekao je Nenad Bakić.

Robotom se upravlja koristeći besplatnu aplikaciju Mi Robot Builder koja je dostupna za Android i iOS mobilne uređaje. Upravljati robotom je moguće na više načina, aplikacije je posvećen i jednostavnom programiranju robota. Namijenjen je za dobni uzrast od deset i više godina, a za sastavljanje pojedinog oblika, od 978 dijelova koliko ih dolazi u setu, uz upute je potrebno nekoliko sati.

Komentiraj