Tebi pripadamo od prvog dana – počela nova članska godina

Nakon što je Split jutros osvanuo izlijepljen porukama ‘Tebi pripadam’, a isti se natpis našao u mnogim gradovima i mjestima diljem Dalmacije i Hrvatske, otkrilo se o čemu se zapravo radi.

Tebi pripadam slogan je pod kojim je danas počelo učlanjivanje u Hajduk za 2020. godinu, a jutros je u City Centeru One u Splitu predstavljen izgled nove članske iskaznice.

Na predstavljanju su uz brojne okupljene navijače bili prisutni predsjednik Hajduka Marin Brbić, predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić, voditeljica Odjela za članstvo Blanka Sunara i kreator članske iskaznice Marco Pandol Perić.

“Hajduk je klub svojih navijača, uvijek bio i uvijek će biti, i to je naša najveća snaga. Od ove godine sredstva od članarina će namjenski biti usmjerena za izgradnju kampa, koji je najvažniji strateški projekt i ulog za budućnost”, izjavio je predsjednik Brbić.

Blanka Sunara iz Odjela za članstvo najavila je niz akcija o kojima će navijači više saznati uskoro. Novitet je i da je člansku iskaznicu po prvi puta dizajnirao član Hajduka, odnosno za njen izgled raspisan je natječaj na kojem je pobijedio Marco Pandol Perić.

“Kao što ste mogli vidjeti, već od prvog dana kampanja učlanjivanja je krenula jakim tempom, dolaze slike iz svih dijelova Hrvatske i drago nam je da je ovogodišnji slogan Tebi pripadam prihvaćen iznimno dobro, što pokazuju i brojke već u prvim satima. Akcije učlanjivanja ćemo kao i uvijek vršiti na terenu diljem svijeta i očekujemo da ćemo ove godine preći prošlogodišnju brojku članova”, kazala je Blanka Sunara iz Odjela za članstvo.

Članstvo je neodvojivo od Hajduka još od 1911. godine, a članovi su kroz dugu povijest kluba uvijek bili ti koji su ga podržavali i sudjelovali u svim aktivnostima, pa je slogan Tebi pripadam najbolji sažetak odnosa Hajduka i njegovih navijača.

“Pripadnost Hajduku univerzalna je, ona je zajednička vrijednost svim tisućama Hajdukovih navijača i ono što nas sve spaja međusobno, a s Hajdukom neraskidivo. Pripadnost Hajduku naš je identitet koji najbolje pokazujemo članskom iskaznicom, a nije zanemariva ni materijalna korist koju Hajduk kroz milijunske iznose od članstva ima. Drago nam je što će od ove godine sva ta sredstva biti uložena u izgradnju kampa i što će i na taj način članovi doprinijeti razvoju”, rekao je predsjednik Našeg Hajduka Toni Baletić.

Dodajmo kako se u City Centru One može učlaniti od danas pa sve do Badnjaka, a svi navijači splitskog prvoligaša svoju pripadnost kao i uvijek mogu iskazati i u Odjelu za članstvo na Poljudu te preko Hajdukove web stranice https://hajduk.hr/klub/clanstvo.

Komentiraj