Taylor Swift željela je glumiti u “Sumrak sagi”, evo zašto su je odbili

Taylor Swift tražila je 2009. godine od redatelja Chrisa Weitza da se pojavi u filmu „Sumrak saga: Mladi mjesec“. Weitz ju je odbio, smatrajući da bi pojava slavne pjevačice na platnu odvuklo pažnju gledatelja od Kristen Stewart i Roberta Pattinsona, glavnih glumaca popularne franšize. „Jedna od najluđih stvari koje sam čuo bila je informacija da je Taylor Swift velik obožavatelj ‘Sumrak sage’ a kako smo u to vrijeme ona i ja imali istog agenta tako mi je on rekao ‘Taylor bi željela biti u ovom filmu, ne zbog tebe već zato što je obožavateljica sage“, izjavio je Weitz u podcastu „The Twilight Effect with Ashley Greene and Melanie Howe” dodajući kako je pjevačica željela biti barem gošća u sceni u kafiću ili restoranu, što god, samo da se pojavi u filmu.

U to vrijeme Taylor Swift hodala je s Taylorom Lautnerom, glumcem iz „Sumrak sage“, veza je okončana u prosincu 2009. godine.  „Za mene bi najgori trenutak bio kada bi se Taylor Swift pojavila na platnu, makar na pet minuta, tijekom čega nikoga više ne bi zanimao ostatak filma. Mogao sam se družiti s Taylor Swift. Mogli smo biti prijatelji“, nastavio je Weitz u šali dodajući kako bi ona tada rekla ‘Tko je ovaj kreten’. „Ponekad moraš donijeti odluke koje su najbolje za film“, objasnio je Weitz odluku o odbijanju Taylor Swift.

Kasnije u karijeri, Taylor Swift je glumila u filmu „Cats“ i seriji „New Girl“, a uskoro ćemo je vidjeti u filmu redatelja Davida O. Russella „Amsterdam” u kojem glavne uloge glume Christian Bale, Margot Robbie, John David Washington i Anya Taylor-Joy. Nije rijetkost da slavni pjevači traže uloge u filmovima, posljednji primjer je Harry Styles koji je želio glumiti Elvisa Presleya u filmu Baza Luhrmanna „Elvis” ali je također bio odbijen.

Komentiraj