Taylor Swift nagrada za najboljeg tekstopisca Nacionalne udruge izdavača glazbe

Taylor Swift je osvojila National Music Publishers Association’s Songwriter Icon Award odnosno nagrađena je nagradom ikone tekstopisaca Nacionalne udruge izdavača glazbe, koja joj je dodijeljena 9. lipnja tijekom godišnjeg sastanka članova.

Kako izvještava Variety, u svom se govoru Swift zahvalila svom izdavaču Universal Music, obožavateljima i kolegama, rekavši da joj praksa pisanja pjesama ostaje ‘čarobna i mistična’.

„Toliko volim pisanje pjesama, jer u tom pisanju postoji element koji je i dalje stvarno tajnovit, a mislim da će vam to reći svaki autor pjesama. Kada dobijete ideju, niste sasvim sigurni odakle je došla, ali ako se možete uhvatiti za tu ideju i pretvorite u nešto, u neko glazbeno djelo, tu onda dolazi ta umješnost stvaranja. Tu imate priliku učiti i njegovati taj zanat, a ja bih htjela iskoristiti trenutak da zahvalim ljudima koji su bili moji profesori, moji učitelji, zanatski pisci.”, naglasila je Swift u svom govoru.

Taylor Swift je također iskoristila trenutak primanja nagrade da zahvali prošlim i sadašnjim suradnicima, od “svih koji su pisali sa mnom u Nashvilleu kada sam bila osmi razred” do producenata albuma ‘Folklore’ i ‘Evermore’ Jacka Antonoffa i Aarona Dessnera.

 

Komentiraj